+ de mil. Patrimoni de Sant Climent


Algú va dir, i és com un lloc comú, que un poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la. Però és molt pitjor: un poble que no és conscient de la pròpia història està condemnat a perdre-la, és a dir, a perdre's ell mateix, a dissoldre's i a deixar d'existir.

Joan F. Mira (València 1939)

dilluns, 19 de novembre de 2012

Èxit participatiu a la "V Trobada d'estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà" a Sant Climent

Dissabte 17 de novembre va tenir lloc la V Trobada d'estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà. 
Sant Climent de Llobregat ha estat enguany la seu d'aqueta V Trobada, que acull estudiosos de les poblacions que formaren part de l'antiga baronia d'Eramprunyà, i el grup “+ de 1000 Històries de Sant Climent de Llobregat” ha estat en aquesta ocasió l'anfitrió i organitzador de la Trobada. Sota el lema: "La Pagesia ahir i avui a l'Eramprunyà" es van presentar diverses ponències amb un contingut força interessant. Durant tota la jornada va haver una afluència de públic constant que en moltes ocasions s'aproximava al centenar de persones. Per aquest motiu, i també pel contingut mateix de les ponències, la presentacións de llibres, la projecció de documentals, la visita guiada al Museu d'Eines del Pagés de Sant Climent, etc... es pot dir que la Trobada va esdevenir un veritable èxit de participació.
Al final de l'acte es va passar el testimoni als representants de Sant Boi de Llobregat, on tindrà lloc l'any que ve la propera VIª Trobada.
Fotos gentilesa d'Isa Feu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada