+ de mil. Patrimoni de Sant Climent


Algú va dir, i és com un lloc comú, que un poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la. Però és molt pitjor: un poble que no és conscient de la pròpia història està condemnat a perdre-la, és a dir, a perdre's ell mateix, a dissoldre's i a deixar d'existir.

Joan F. Mira (València 1939)

dilluns, 21 d’octubre de 2013

Imatges del Correllengua 2013 a Sant ClimentA mig camí dels actes del Correllengua us passem unes imatges que ens han deixat aquest cap de setmana. Tots els actes han comptat amb una molt bona participació, tant la xerrada a càrrec de Sebastià Herreros divendres "La gran família climentona"  com la de dissabte a càrrec de Jaume Vendrell i Condeminas "Pere el Gran i el Camí Ral a Sant Climent" i la passejada amb les explicacions de Jaume Vendrell i Condeminas pel Camí Ral acabant amb un vermut medieval a la Taberna de l'Infern.

Agraïm la vostra participació i us animem a venir el divendres 25 d'octubre a 2/4 de deu a la xerrada a càrrec de Joan Server "La situació del català a les escoles de les Illes Balears". Amb aquesta xerrada tancarem els actes del Correllengua d'enguany.


"La Gran Família Climentona" a càrrec de Sebastià Herreros
"Pere el Gran i el Camí Ral"a càrrec de Jaume Vendrell i Condeminas


Passejada pel Camí Ral amb en Jaume Vendrell i Condeminasvermut medieval a la Taberna de l'Infern
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada