+ de mil. Patrimoni de Sant Climent


Algú va dir, i és com un lloc comú, que un poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la. Però és molt pitjor: un poble que no és conscient de la pròpia història està condemnat a perdre-la, és a dir, a perdre's ell mateix, a dissoldre's i a deixar d'existir.

Joan F. Mira (València 1939)

dimecres, 20 de novembre de 2013

VISITA A LA BARCELONA ROMANA I + ACTIVITATS

Ja hem omplert l'autocar per a fer la visita a la Barcelona Romana. Gràcies per la vostra participació!.
 
Pel que fa a les activitats que estem organitzant, us volem recordar que el proper dissabte dia 23 de novembre, per celebrar la Festa Major, els de + de 1000, hem organitzat una passejada històrica per a nens on explicarem el conte de "LES AVENTURES DE RECOSIND, CAVALLER D'ALMAFAR". Començarem a  2/4 de 6 de la tarda a la Plaça.
Aprofitem per fer memòria de que el dissabte 14 de desembre també tenim previst fer un acte on parlarem i mostrarem fotografies del món de la Festa en el nostre poble i realitzarem la presentació del Calendari Climentó de 2014 de + de 1000. En el mateix acte el podreu comprar.
 
De cara a la propera primavera, estem preparant una visita guiada al Castell d'Eramprunyà amb la col.laboració de la Unió Muntanyenca d'Eramprunyà, de Gavà. Ja us anirem informant d'aquesta i de les properes activitats que estem organitzant de cara al 2014.
 
Que tingueu una bona Festa Major de Sant Climent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada