+ de mil. Patrimoni de Sant Climent


Algú va dir, i és com un lloc comú, que un poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la. Però és molt pitjor: un poble que no és conscient de la pròpia història està condemnat a perdre-la, és a dir, a perdre's ell mateix, a dissoldre's i a deixar d'existir.

Joan F. Mira (València 1939)

dimarts, 12 de maig de 2015

A Sant Climent de Llobregat continuen celebrant la Primavera Cultural 2015. Aquesta vegada, amb motiu del Dia Internacional del Museus, les entitats Més de 1000 i Òmnium Cultural organitzen el dia 16 de maig un recorregut que ens acostarà al patrimoni històric local i també permetrà reivindicar que l'indret al voltant de l'Església sigui declarat Be Cultural d'Interès Local.

La visita, amb el títol "L´Església , la Rectoria , l´antic Cementiri i el Museu d´Eines de Sant Climent : un conjunt històric i monumental únic", comptarà amb el guiatge de l'historiador local Jaume Vendrell i Condemines; i al final del recorregut s'inaugurarà una placa en l'indret on hi havia l'antic Cementiri.

L'activitat, que durarà un hora i mitja, s'iniciarà a les 21:30 de la nit al davant de la Rectoria de Sant Climent de Llobregat i és gratuïta. Us anotem les dades més importants:

L'activitat, que durarà un hora i mitja, s'iniciarà a les 21:30 de la nit al davant de la Rectoria de Sant Climent de Llobregat i és gratuïta. Us anotem les dades més importants:


"L´Església , la Rectoria , l´antic Cementiri i el Museu d´Eines de Sant Climent : un conjunt històric i monumental únic"
 
  • Dia: dissabte 16 de maig de 2015.
  • Punt de sortida: davant de la Rectoria de Sant Climent, c. de l'Església núm. 20. Sant Climent de Llobregat.
  • Hora: 21:30 de la nit
  • OrganitzaMés de 1000 i Òmnium Cultural, amb la col·laboració de l'ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada