+ de mil. Patrimoni de Sant Climent


Algú va dir, i és com un lloc comú, que un poble que no recorda la seua història està condemnat a repetir-la. Però és molt pitjor: un poble que no és conscient de la pròpia història està condemnat a perdre-la, és a dir, a perdre's ell mateix, a dissoldre's i a deixar d'existir.

Joan F. Mira (València 1939)

divendres, 29 de maig de 2015

+ DE 1000 A LA 39 a EXPOSICIÓ DE CIRERES DE SANT CLIMENT DE LLOBREGAT


+de 1000, participa activament en la programació d'activitats de la 39. Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat.

Dissabte, dia 30 de maig, farem la presentació del llibre sobre la Història Escolar de Sant Climent de Llobregat, a la Sala de Lectura i a continuació hem organitzat una passejada per la Història del nostre poble per a mostrar el seu patrimoni als nostres visitants i a tots els climentons que vulguin conèixer una mica dels més de mil anys que han dibuixat Sant Climent i el seu entorn tal com el descobrim avui en dia.


A més, durant tot el cap de setmana + de 1000, tindrà un stand muntat a l'Exposició per a que ens pugueu conèixer i per a comprar el llibre de l'Escola i el de la Va. Trobada d'Estudiosos i Centres d'Estudi d'Eramprunyà.

ens veiem!

SANT CLIMENT,
UN SENTIMENT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada